Home Forums Forum Masalah Umum mohon do\’a Re:mohon do\’a

#215148917

Wa \’alaikum Salam Warohmatulloh wa Barokatuh

Saya masih selalu belajar dan menerima bimbingan dari guru-guru saya.. Dan memang seperti inilah setiap orang mukmin di perintahkan, yaitu untuk senantiasa mengambil manfaat dan bimbingan dari orang-orang yang bertaqwa kepada Allah.. Dan insyaallah hubungan antara kita semua terus terjalin di dunia dan di akhirat.. Masing-masing kita hendaknya memberikan bimbingan dan manfaat kepada saudaranya..

Harapan saya kepada Allah agar senantiasa memberikan perhatianNya kepada antum, memberikan kemudahan kepada antum dalam menyelesaikan kuliah dan menuntut ilmu, memberikan rezeki yang berkah yang halal dengan segala kemudahan, dan memberikan jodoh yang bagus untuk kakak antum, jodoh yang bertaqwa kepada allah yang mampu membangun rumah tangga yang di banggakan oleh Rasulullah SAW.. Amin ya rabbal \’Alamin..

Membaca surat Al Waqiah dan solat dhuha setiap hari dan berdzikir selepas solat subuh hingga terbit matahari adalah cara terbaik untuk meraih rezeki yang berlimpah dan berkah dari Allah sebagaimana yang di sabdakan Baginda Rasulullah SAW.
Wassalam